Monday, November 18, 2013

did someone say.. BIRTHDAY?

Νομίζω πως τα κεράκια γενεθλίων από μόνα τους εκπέμπουν μια μαγεία. Το γνωστό τραγουδάκι, η κρυφή ευχή, το δυνατό χειροκρότημα.. Στιγμές που σε γεμίζουν με την χαρά των ανθρώπων γύρω σου και νιώθεις ότι..         
 Ωπα! Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το post ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μελό! 
Πάμε πάλι...
Η κάθε μέρα είναι γιορτή. Όταν όμως η μέρα έχει και τούρτα, τότε ξεκινάει το πραγματικό party!  
Φίλοι, μουσική, ποτό, επιβάλλονται και ότι άλλο είναι καλοδεχούμενο.  Είναι γενέθλια και τα πάντα επιτρέπονται.   Να ξέρεις ότι εάν το σπίτι σου αναγνωρίζεται την επόμενη μέρα, κάτι σίγουρα δεν πήγε καλά.
Αν βέβαια το party μεταφερθεί και εκτός σπιτιού, η βραδιά περνάει σε άλλη κατηγορία. 


Birthday party games ideas for adults:

shot roulette
Σφηνάκια τοποθετημένα κυκλικά στο τραπέζι ή στο πάτωμα και ένα μπουκαλάκι στο κέντρο. Το κάθε σφηνάκι έχει και διαφορετικό περιεχόμενο. Δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν όλα αλκοόλ! Η σειρά των παιχτών ακολουθεί τη φορά του ρολογιού. Γυρνάς το μπουκάλι και πινείς το σφηνάκι που θα σημαδέψει! Μόνος στόχος, να γίνουν όλοι χάλια. (Αριθμός παιχτών: απεριόριστος)

Beer pong
Ένα ορθογώνιο τραπέζι, μπύρα, πλαστικά ποτηράκια και ένα μικρό μπαλάκι  Στις δύο άκρες του τραπεζιού τοποθετείς ποτηράκια γεμισμένα με μπύρα. Οι αντίπαλοι στέκονται μπροστά τους αντίστοιχα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βάλεις το μπαλάκι σε κάποιο από τα ποτηράκια που βρίσκονται μπροστά από τον αντίπαλο. Εάν το καταφέρεις ο αντίπαλος πίνει την μπύρα και το ποτηράκι αφαιρείται. Ξαναρίχνεις. Εάν δεν πετύχεις κάποιο ποτήρι, είναι η σειρά του αντιπάλου να παίξει. Όσο λιγοστεύουν τα ποτήρια, ανεβαίνει η δυσκολία. Το παιχνίδι τελειώνει όταν ένας από τους δύο δεν έχει πλέον μπροστά του ποτηράκια. (Αριθμός παιχτών: δύο ή τέσσερις)


Tip of the day: Το ιδανικό μέρος για να ξεφτυλιστείς ελεύθερα όπως θα έκανες στο σπίτι σου, είναι το μέρος που δεν θα ξαναπατήσεις ποτέ. Βέβαια αυτή η πολύτιμη συμβουλή σπάνια ακολουθείται.



Labros 21st birthday party






 




Alexia's 21st bday 










Mine












No comments:

Post a Comment